Trainer Assist

Inloggen Menu App (1.11.0)
Trainer Assist maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door deze website te bezoeken en/of de applicatie te gebruiken stem je in met het gebruik hiervan.

Veel gestelde vragen

app

Waarom kan ik niet inloggen in de app?

Als je niet kunt inloggen kan dat verschillende oorzaken hebben;

web

Waarom kan ik niet inloggen in de webapplicatie?

Als je niet kunt inloggen kan dat verschillende oorzaken hebben.

Indien je een kaderlid bent;

Indien je een beheerder bent;

web

Waaraan moet een wachtwoord voldoen?

Een wachtwoord dient te voldoen aan de volgende eisen;

app

Op welke toestellen werkt de app?

Onze app werkt momenteel op de volgende toestellen;

*) Hoewel de app wel werkt op deze toestellen wordt deze niet door ons actief ondersteund.

app

Welke versies van de app worden ondersteund?

Er wordt uitsluitend ondersteuning geboden op de meest recente versie van de app. Momenteel is de meest recente versie 1.11.0.

Eén maand nadat een nieuwere versie van de app beschikbaar is gekomen stopt de werking van alle oudere versies van de app. Gedurende deze maand is een correcte werking van oudere versies van de app niet gegarandeerd. Het is dan ook van belang regelmatig de app bij te werken. Klik hier om de nieuwste versie van de app te downloaden.

web

In welke browsers werkt de webapplicatie?

Onze webapplicatie werkt in vrijwel alle browsers mits de meest recente versie wordt gebruikt. De meest recente versie van de volgende browsers worden door ons actief ondersteunt, waarvan wij Chrome adviseren;

app

Waar kan ik de app downloaden?

Klik hier om de app te downloaden.

app

Waarom zie ik geen teams in de app?

Als je geen teams ziet kan dat verschillende oorzaken hebben;

Waar kan ik een suggestie ter verbetering aandragen?

Als je een suggestie wilt aandragen kun je contact met ons opnemen.

Wat kost het gebruik van Trainer Assist?

Omdat het ontwikkelen van de app en webapplicatie veel tijd kost en er daarnaast ook kosten verbonden zijn aan bijvoorbeeld het infrastructurele stuk worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren en daarom is er geen standaardprijs. Voor een prijsopgave op maat kun je contact met ons opnemen.

Voor het downloaden en gebruik van de app worden geen extra kosten in rekening gebracht. De app is voor iedereen gratis te gebruiken, mits het kaderlid in het systeem is geregistreerd onder jouw vereniging.

Kan ik ook zonder vereniging gebruik maken van Trainer Assist?

Het is helaas niet mogelijk om als natuurlijk persoon gebruik te maken van Trainer Assist. Wil je graag gebruik maken van Trainer Assist? Neem dan contact op met jouw vereniging en wijs ze op Trainer Assist.

Doen jullie ook aan sponsoring?

Enerzijds vragen wij een bescheiden bedrag voor het gebruik van onze app en webapplicatie. Anderzijds ondersteunen wij ook graag goede maatschappelijke organisaties zoals verenigingen (van groot tot klein). Helaas kunnen wij echter niet iedereen (volledig) sponsoren, vandaar dat wij verschillende categorieën hanteren voor de sponsoring. Onze sponsoring is altijd in natura, dat wil zeggen dat wij bij sponsoring korting geven op het gebruik van Trainer Assist. Er wordt nooit een bedrag uitgekeerd en de sponsoring is ook niet om te zetten in een geldbedrag.

Wanneer je graag in aanmerking wilt komen voor sponsoring kun je contact met ons opnemen. Zet hierbij duidelijk uiteen hoeveel spelers er zullen worden beoordeeld (eventueel naar verwachting) en welke tegenprestaties jullie kunnen bieden.

Hebben jullie ook een telefoonnummer?

Wij hebben geen telefoonnummer. De tijd kunnen we hierdoor efficiënter benutten, waardoor de kosten die we moeten berekenen voor Trainer Assist laag kunnen blijven.

Voor alle vragen kun je dus uitsluitend per e-mail contact met ons opnemen.

Binnen welke termijn kan ik een reactie van jullie verwachten?

Ons streven is om alle helpdesk vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Voor alle overige vragen hanteren wij een maximale responstijd van 72 uur. In de meeste gevallen zul je echter (veel) sneller een reactie van ons kunnen verwachten.

Mijn vraag staat er niet tussen. En nu?

Als jouw vraag hier niet bij staat, kun je contact met ons opnemen.